wind789 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Witam. Od około tygodnia mam następujące problemy: - Nie można utworzyć kopii zapasowej systemu (zatrzymuje się na 15% i po pewnym czasie wyskakuje błąd) - Nie można przywrócić systemu do konkretnego miejsca w czasie - "Operacja przekroczyła dozwolony limit czasu" specyfikacje: Windows 7 Ultimate 64bit AsRock H81M Msi Amd Radeon R9 270 Z góry dzięki. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez wind789 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SambaVerde Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 1. Widocznie w miejscu docelowym brakuje miejsca na utworzenie kopii zapasowej.2. Jeśli brak kopii to skąd Ci przywróci? Ewentualnie skasowałeś punkty przywracania...3. Odinstaluj kompletnie bieżący sterowniki AMD. Za pomocą CCleaner wyczyścić dysk i rejestr systemowy. Reset i uruchomienie na sterowniku podstawowym VGA. Zainstaluj stare sterowniki 14.12 Omega. Poniżej link do pobierania sterownika:https://www.techpowerup.com/downloads/2442/amd-catalyst-14-12-omega-win-7-64-bit/mirrorsNie ma za co ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind789 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam. Mój problem jest następujący: Podczas aktualizacji sterowników (doszło do 25%) program AMD Installer zawiesił się. Czy sterowniki które program zainstalował przed błędem będą działać sprawnie? Czy mogę ponowić aktualizację ,a program sam wykryje czy sterowniki wymagają ponownego zainstalowania? MSI AMD Radeon R9 270 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Tak bez problemu możesz próbować zainstalować ponownie. Edit: po co założyłeś drugi temat, teraz zauważyłem: http://forum.purepc.pl/topic/370357-problem-z-systemem-windows-7/ Edytowane 2 Stycznia 2016 przez GeMtin1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind789 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 1. Docelowe miejsce to Partycja D i ma 120 gb wolnej przestrzeni ,a wcześniej każda kopia zapasowa ważyła około 10gb. 2. Punkt przywracania są i mam skąd przywrócić. Błąd pojawia się podczas przygotowania do przywrócenia systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind789 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 Tak bez problemu możesz próbować zainstalować ponownie. Edit: po co założyłeś drugi temat, teraz zauważyłem: http://forum.purepc.pl/topic/370357-problem-z-systemem-windows-7/ Dzięki za odp. Drugi temat już usunąłem - zły dział ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SambaVerde Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 Musi brakować jakiegoś pliku, albo rejestr jest uszkodzony.Albo pobawisz się płytą do naprawy systemu... albo sobie to daruj i od nowa zainstaluj Windows. Będzie szybciej jak szukać problemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...