pioko Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Witam! Nie wiem co kupic Olympus C-350 czy lepiej Canon A70? Moze ktos z Was uzywal Olimpusa? Prosze o opinie. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja mam tego olympusa - baaardzo przyjemny - jak chcesz to moge ci wyslac jakieszdjecia przykladowe - moge polecic ale z tego co tutaj pisali to ten A70 chyba lepsiejszy ale nie wiem czy warto dokladac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 hmm trochę już o tym pisaliśmy, więc nie chce mi się uzasadniać dlaczego w tym przypadku to bezsprzecznie Canon A70 przynajmniej dla mnie chocby dlatego że możesz do woli bawić się wszystkimi parametrami i ustawiać je ręcznie Olympusa kupisz za 1350zł Canona za 1550zł Pod względem cena/możliwości Canon A70 w swojej klasie jest najlepszym cyfrowym kompaktowym aparatem dostępnym obecnie w sprzedaży Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...