Paladyn_na_120 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) TEMAT : Stary napęd, a nowy komputer Witam! Zakupuje właśnie nowy komputer i chciałbym w miarę ograniczyć koszty. Mam 2 stare komputery a każdy z nich ma napędy. Obecnie nie korzystam z tych komputerów i chciałbym się dowiedzieć czy mogę je przenieść do nowego komputera. Te napędy to : - LG GCE 8527B i - LG GSA-H42N . Jedyne czego wymagam od napędu to tego, żebym mógł odtworzyć jakiś film z płyty, czy zainstalować jakąś gierkę. Czy nadają sie napędy?Czy nada się którykolwiek? Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Paladyn_na_120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 jak są na sata to jak najbardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 Te napędy odpadają - oba są na stare IDE/ATA ( przynajmniej tak wynika z poszukiwań w google ) . W ddoatku pierwszy otwarza i nagrywa tylko płyty CD - co w obecnych czasach jest raczej średnim pomysłem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paladyn_na_120 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Czyli ma się rozumieć trzeba dokupić :/. Dora, dzięki forumowicze Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Paladyn_na_120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jeśli tniemy koszty maksymalnie, to za maks. 10zl na Allegro są adaptery ata-sata. Wysłano z Lumia 920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...