Skocz do zawartości
krystian.rutek

4000 do gier

Rekomendowane odpowiedzi

1. Maksymalny budżet - 4000-4200

2. Zastosowanie komputera - Do gier, filmów i muzyki.

3. System operacyjny - NIE

4. Monitor - NIE

5. Mysz/Klawiatura - TAK, bezprzewodowe

6. Obecne posiadane części - Nic

7. Podkręcenie sprzętu - Nie umiem tego robić ale moge w przyszłości komuś zlecić

8. Rozdzielczość monitora - Telewizor 47' cali LG LB670V 1920X1080

9. Informacje dodatkowe - Komputer chciałbym podłączyć do telewizora 47 cali z niskim input lagiem oraz do kina domowego 5.1 z S/PDIF więc potrzebna by była dobra karta dźwiękowa oraz bezprzewodowe peryferia; mysz i klawiatura. Dysk ssd zakupilbym miesiąc później. Jeżeli chodzi o podkręcanie to chciałbym poprosić kogoś o bezpieczne podkręcanie, ja nigdy tego nie robiłem chociaż nie jestem laikiem jeśli chodzi o komputery i po zapoznaniu się z tematem mógłbym spróbować sam.

Komputer kupię na dniach

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez dedykowanej grafiki zbytnio na tym nie poszalejesz , poza tym powinieneś pomyśleć o dysku ssd bo pakowanie systemu na hdd to już nieco trąci myszką.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://m.morele.net/news/details/2297

Podobna cena, a szybszy ram(kod-20%)

Jesli jest taka mozliwosc to define r3 z allegro i samodzielny montaz albo w serwisie.

Zastanow sie tez czy ci potrzeba tyle miejsca. Lepszym rozwiazaniem moze bys ssd 250/500gb.

Chlodzenie zmienilbym na cos od thermalright macho/true spirit

Edytowane przez Nemayu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi