angry Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 Hejka, zastanawiam się jaki kupić sobie telefon, oto czynniki nie jestem za bogaty, obecnie posiadam chyba od 2,5 roku Samsunga Delphi czyli cegłę bez Andka lubię się bawić na komputerze w różne programy itd. i na telefonie chciałbym móc też się trochę pobawić telefon będzie mi służył do przeglądania internetu i tego co ma robić smartfon - bycia smart FB i Messenger trochę gier nie zaszkodzi ekran przyzwoity choć za duży trochę mnie odstrasza dobra bateria żeby długo mi wystarczył, ok. 3-5 lat (czy może lepiej kupić jeden a potem drugi a nie trzymać ten sam długo; będę raczej dbał, obecnie jestem w 2 gim.) budżen? no ok. te 500zł niech będzie byle bym dobrze wyszedł Zastanawiam się nad Xiaomi Redmi Note 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 Z nowych godna polecenia jest Motorola Moto E2, z Używek na dobrą sprawę jak się rozejrzysz to i Galaxy S4 można wyłapać w tej cenie. Trochę poczytasz, wgrywasz sobie Andka 6.0 na niego i telefon działa jak złoto. Z chińczyków to chyba Meizu M2 jest najrozsądniejszy, ten Redmi note 2 jest dość spory bo 5.5 cala, ale też jest to opcja do rozważenia. Używane nexusy 5 też są do wyłapania, wiem bo wczoraj kupiłem dla mojego taty za 600 zł używke i działa elegancko. Tyle z mojej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angry Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) O co z tymi transferami chodzi? Używany raczej nie. Jak myślicie na jak długo mi wystarczy ten telefon gdybym kupił Meizu lub Xiaomi (nowe) Motorola M2 ma tylko 8GB pamięci i 1 GB RAM Edytowane 22 Lutego 2016 przez angry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Redmi Note 2 to dobry wybor, jak chcesz telefon na lata to zainwestuj tez w dobra folie/szklo i etui.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angry Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Ale nadaje się na kilka lat? Ekran 5,5 też nie jest taki zły, nie mam w domu tabletu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Ale nadaje się na kilka lat? Szczerze? Żaden się nie nadaje na kilka lat, już producent i Google się o to postarają :) Weź coś "na czasie", czyli 2GB RAM, 8+ ROM i jakieś 4 rdzenie. Dobrze jakby był w miarę popularny model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angry Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 III kwartał 2015 to nie tak dawno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...