grippen Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 http://menonwaves.xx.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Buhahahaha!! Nareszcie jakaś konkurencja dl feministek!! Zapisuje się do pionu insemitacyjnego!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 no wreszcie ktos pomyslal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 heh, też moge się zpisać :) będę niósł pomoc potrzebującym kobietom, ale tylko ładnym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Ja tez chetnie pomoge kobietom w potrzebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Ja tez chetnie pomoge kobietom w potrzebie ;) zwłaszcza pania po 60-ce zrywać pajeczyne z... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Ja tez chetnie pomoge kobietom w potrzebie ;) zwłaszcza pania po 60-ce zrywać pajeczyne z... :twisted: nio dlatego trzeba bedzie przeprowadzac selekcje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Ale sama idea jest szczytna. BTW - ładne panie nie muszą brać inseminatorów z łódki - takie mają "adoratorów" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...