Rudd Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2016 Cześć! Planuję zmianę mojego sprzętu, sugerowałem się zestawami proponowanymi przez redakcję. Wyjściowym zestawem był ten za 3000 (ponieważ taki był mój wstępny budżet), ale zablokowany procesor skutecznie mnie zniechęca. Wydaje mi się, że rozsądnie będzie umieścić procesor, chłodzenie oraz zasilacz z zestawu za 4500 w zestawie za 3000. Koszyk: http://www.morele.net/inventory/info/26boFD/ Proszę o ocenę :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 A po co ci odblokowany procesor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 b150 do procesora z K? klik r9 380 bo OpenCL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudd Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 Yogi311, dzięki za propozycję! Wydaję się znacznie bardziej sensowna od mojej. Ostatni raz układałem zestaw dla siebie 8 lat temu, a trochę się od tego czasu pozmieniało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...