KAZ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 mam problm moje stacjonarne dvd nie chce za dobrze czytać wypalanych vcd jedyne co czyta to te wypalone na Xpower (lecz czasm staje albo obraz się kaszani) próbowałem inne płyty takie jak dysan , verbatim , TDK , platinum i nawet ich nie rozpoznał tylko wyrzucił non disc i nie wiem czy to wina płyt czy nagrywarki liteon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Niektóre stacjonarne DVD słabo radzą sobie z odczytem Vcd :) A co do nagrywarki to nie wiem możesz jedynie zmniejszyć prędkość nagrywania i wtedy zobaczyć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 KAZ: Sprawdz czy nowy firmware nie poprawia czytania plyt. Zwykle nowszy firmware rozni sie od starszego wlasnie iloscia obslugiwanych plyt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Kurde nie wiedzialem ze stacjonarne dvd ma firmware :oops: Nigdy sie nad tym nie zastanawialem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Maja maja, wszystko ma firmware. Na www.cdrfreaks.com znajdziesz wiecej informacji o tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgóry THX zajrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 KAZ: Sprawdz czy nowy firmware nie poprawia czytania plyt. Zwykle nowszy firmware rozni sie od starszego wlasnie iloscia obslugiwanych plyt. a mógłbyś mnie oświecić co to znaczy firmware i co mam z nim zrobić bo zainstalować to się chyba nie da na stacjonarny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Firmware to tak jakby BIOS :) odpowida za prace urządzeń jest w grafie cd itd. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 KAZ: Patrz odpowiedz qlaos. A wgrywa sie go tworzac odpowiednia plyte na PC i wrzucajac do stacjonarnego DVD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 KAZ: Patrz odpowiedz qlaos. A wgrywa sie go tworzac odpowiednia plyte na PC i wrzucajac do stacjonarnego DVD. Albo przez kabelek jak w Tunerach satelitarnych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...