DziubekR1 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2016 Dosyc nietypowa prosba :) U mojego ojca cos sie zesrało na tablecie Surface 3. Jedynym rozwiazaniem jakie znalazlem, to przygotowac Pendrive Recovery z jakiegos innego kompa z Windows 10 (ponoc nie ma roznicy czy laptop, komp, czy tablet). A ze nie mam wsrod znajomych nikogo z Windowsem 10, chcialem spytac czy moze ktos poratowac. Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2016 Ale komplikujesz sobie życie... To już 10 razy szybciej sam byś na wirtualce postawił Win10 i sam sobie takiego pena stworzył ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2016 Ale komplikujesz sobie życie... To już 10 razy szybciej sam byś na wirtualce postawił Win10 i sam sobie takiego pena stworzył ;) A ja wiem jak to sie robi :P To bym musial Windows 10 skombinowac, poczytac jak sie te jakies VM stawia itp. itd. A do Wrocka mam 30min :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Albo inny sposób . Robisz obraz obecnego systemu ( Norton Ghost / Acronis True Image etc. ) , potem aktualizujesz obecny system do W10 lub instalujesz W10 na czysto . Robisz pena i naprawiasz tablet ojca , po wszystkim przywracasz stary system z obrazu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...