Ezio21 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, Złożyłem zestaw koledze, na moje oko jest idealny. Ewentualnie w przyszłości rozbudowa o SLI dlatego płyta SLI i zasilacz mocniejszy. Proszę o ocenę czy waszym zdaniem jest okej. Wolę się upewnić mimo, że w tym siedzę od dawna ;) Link - http://www.morele.net/inventory/info/Yttbug/ Zastanawiałem się nad XFX 550W bronze ale nie wiem czy da radę. Pozdrawiam Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Ezio21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 A czy ty jesteś w porządku? Jak tytułować tematy w dziale co kupić MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezio21 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jestem, przeczytałem i jest w porządku. To nie jest prośba o złożenie zestawu a prośba o ocenę czy zestaw jest w porządku więc reszta informacji nie jest potrzebna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...