pszczesny Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 mam Durona 750mhz, zabrałem sie do podkręcania go, zamalowałem mostki L1 i nic, nieda sie zmienić mnożników, moze trzeba cos jeszcze zrobić?help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Czy uzyles odpowiedniego olowka? Najprawdopodbniej slabo je zamalowales. Proponuje dokladnie jeszcze zamalowac wszystkie po kolei. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 ups :) fuck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 inny olowek, z im glebszych otchalni domu go wygrzebiesz tym lepiej, stare olowki mialy zazwyczaj wiecej olowiu, czyli potrzebnego w tym przypadku przewodnika pradu i koniecznie HB! tylko uwazaj nie polacz mostkow i bedzie git :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 inny olowek, z im glebszych otchalni domu go wygrzebiesz tym lepiej, stare olowki mialy zazwyczaj wiecej olowiu, czyli potrzebnego w tym przypadku przewodnika pradu i koniecznie HB! tylko uwazaj nie polacz mostkow i bedzie git :) To u ciebie w ołówku zamiast grafitu jest ołów :lol: :lol: :lol: A najlepsze do odblokowywania są ołówki miękkie czyli np. 2b-4b (bardziej miękkie są już "zbyt miękkie"). A ja obstawiam i ów odblokowujący nie ma możliwości zmiany mnożnika na płycie, i myślał jak tylko zamaluje mostki to mu sie taka możliwość pojawi. Do postu poniżej. Chyba jakiś zaspany byłem dziś z rana :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Tomasir ale z jego podpisu wynika ze ma epoxiaka wiec zmiane mnoznika powinien miec.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 jesli robisz to po raz pierwszy no to sie nie zrazaj,moze za 3 razem bedzie gites,nie jest to dlapoczatkujacej osoby takie proste jakby sie wydawalo,pozdrawiam i zycze wytrwalosci!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczesny Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 :) jakbym niemial możliwości zmiany mnożnika to bym wogóle nie bawił sie w zamalowanie mostków L1, no chyba ze w Epoxie 8rda3+ niema takiej funkcji i mi sie tylko przewidziało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Olowek nie zawsze dziala, czasem potrafi wydmuchac go wiatraczek, wiec lepiej zaopatrz sie w specyfik do laczenia lini grzewczych na tylnych szybach samochodow. Tanie i skuteczne w 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Olowek nie zawsze dziala, czasem potrafi wydmuchac go wiatraczek, wiec lepiej zaopatrz sie w specyfik do laczenia lini grzewczych na tylnych szybach samochodow. Tanie i skuteczne w 100% Najlepsza to jest lutownica, potem jest właśnie lakier o którym piszesz. Ołówek to niepoważna rzecz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 ja za pierwszym razem odblokowałem mojego durona 800, ołóweczek 2B, najlepszy chyba. zaostrzyłem o kartkę żeby był idealnie ostry i mazu mazu i ok, udało się. później malowałem go jeszcze z 5 razy i za każdym razem wszystko działało jak należy. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Olowek nie zawsze dziala, czasem potrafi wydmuchac go wiatraczek, wiec lepiej zaopatrz sie w specyfik do laczenia lini grzewczych na tylnych szybach samochodow. Tanie i skuteczne w 100% Najlepsza to jest lutownica, potem jest właśnie lakier o którym piszesz. Ołówek to niepoważna rzecz. Nie rozumiem dlaczego w Twoim stwierdzeniu olowek to niepowazna rzecz? Ja zawsze mostki malowalem olowkiem i to jeszcze HB i za 1 razem mi tylko nie wyszlo. Malowalem 5 durniakow. 2 swoje i 3 znajomych i wszystko bylo ladnie olowkiem zamalowane i do tego bylo przykryte tasma zeby wlasnie wentyl go nie wydmuchal. Wiec dlaczego takie stwierdzenie :?: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczesny Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 udało się zmienić mnoznik , dzieki za porady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Olowek nie zawsze dziala, czasem potrafi wydmuchac go wiatraczek, wiec lepiej zaopatrz sie w specyfik do laczenia lini grzewczych na tylnych szybach samochodow. Tanie i skuteczne w 100% Najlepsza to jest lutownica, potem jest właśnie lakier o którym piszesz. Ołówek to niepoważna rzecz. Ale nie kazdy ma niskopradowa lutownice, a zwykla z wielkim grotem to troche ciezko. Poza tym nie mialem na mysli lakiery tylko taka ajkas srebrna paste, przynajmniej ja taka mam(2 skladnikowa). Ale lakier tez spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Olowek nie zawsze dziala, czasem potrafi wydmuchac go wiatraczek, wiec lepiej zaopatrz sie w specyfik do laczenia lini grzewczych na tylnych szybach samochodow. Tanie i skuteczne w 100% Najlepsza to jest lutownica, potem jest właśnie lakier o którym piszesz. Ołówek to niepoważna rzecz. Nie rozumiem dlaczego w Twoim stwierdzeniu olowek to niepowazna rzecz? Ja zawsze mostki malowalem olowkiem i to jeszcze HB i za 1 razem mi tylko nie wyszlo. Malowalem 5 durniakow. 2 swoje i 3 znajomych i wszystko bylo ladnie olowkiem zamalowane i do tego bylo przykryte tasma zeby wlasnie wentyl go nie wydmuchal. Wiec dlaczego takie stwierdzenie :?: :!: Chodzi o to ze olowek nie jest tak trwaly jak inne metody, mozna go nieopatrzne zetrzec palcem, zdmuchnac, i nie za kazdym razem dziala. To ze Tobie sie udalo , nie znaczy ze zawsze dziala. Mnie np. chyba za 2 czy 3 razem dopiero odpalil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...