Spider22 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Z płyty Z77E-ITX chciałbym się przesiąść na full ATX także na Z77 leczy wybór płyt na allegro jest praktycznie zerowy a ceny dochodzą do prawie 500zł za co prawie mógłbym kupić nową płytę na Z170 :) stąd moje pytanie co robić znalazłem taką płytę ale nie wiem czy opłaca się mi ja kupić procesor chciałbym podkręcić do około 4.2-4.5 http://allegro.pl/asus-p8p67-deluxe-sata3-ddr3-1155-usb3-fv-io-i4886298398.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keepie Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Nie podałeś jaki procesor chcesz podkręcić, ale ta płytka od Asusa będzie dobra i o ile procesor w ogóle da się przetaktować do takich parametrów. W dodatku jest nowa, gdybyś chciał się przesiąść na Z170 to zapłacisz jeszcze więcej za płytę plus procesor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Keppie, proponuje zacząć dzień od kawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdebik Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 P8Z77-V PRO u mnie sie sprawdzila, chodz pierwsza padla po prawie 2 latach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...