[yarazz] Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Zajebiscie maja w Tajlandii: http://www.hacking.pl/news.php?id=2475 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 qrde przerypane ale ojciec chce mii też zrobić godzine policyjna na internet bo mówi że przez to umre ;-) :P:P:P:P no bo troche przesadzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 widac ze rzad dba o swoich :P ja tam nie przesadzam z netem - tylko wczoraj siedzialem przed kompem 18 godzin , ale spox - w piatek ide na balety odreagowac neta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 ja czasem siedze przed komputerem z malutkimi przerwami od 8:00 do 00:00 :D 16h :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Wczoraj już gdzię o tym czytałem. Jeden wielki LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 :lol: co jeszcze, odetną ich od internetu, będą chodzić po domach i sprawdzać czy ktoś przypadkiem nie gra :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 "Musimy chronić dzieci" - mówił Surapong a co go obchodzą <span style="color:red;">[ciach!]</span>a czyjeś dzieci ?!?! niech sie swoimi zajmie (jak ma w ogóle, a jak ma - to im współczuje)! coś mi sie zdaje że to rodzice pownni decydować o tym co robią ich dzieci, prawa chyba graniem online nie łamią i nie krzywdzą tym nikogo, hm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 eee tam... Ja w jakąś grę (GTAIII) grałem chyba 4 miesiace temu... A teraz na WinXP mi sie wylacza monitor pomimo DX9 ale z tym można zrobić... Jedyna gra która mie si wydaje tajemnicza jest czasochłonny Zegarmistrz - według mnie fabuł była spoko-możnaby film oglądnąć taki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...