MaKaR Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 panowie i nieliczne panie ;-) mam taką prośbe jeżeli widział ktoś reklame w tv 3-ciej edycji idola to może zna nazwe tego utworu co leci w jej tle bo strasznie mi sie to podoba i sciagnoł bym sobie ale nie wiem jak sie zowie help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 no pomóżcie prosze :) chodzi o ta nie wiem solówke a gitarze puszczoną przez syntezator bodajże nie wiem nie znam sie na tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 zespol sie nazywal apollo440 - ale kawalka nie pamietam update: to jest apollo440 - ain't talkin' 'baut dub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 przepraszam za podpiecie ale nie chcialem zakladac nowego tematu. znacie moze wykonawce i tytul utworu ktory jest na reklamie mentosa (reklama z owcami na kosiarkach) bo smiesznyy jest ten utwor i chcialem go sobie przesluchac w calosci. jeszcze raz przepraszam za podpiecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 zespol sie nazywal apollo440 - ale kawalka nie pamietam update: to jest apollo440 - ain't talkin' 'baut dub _VIP_ normalnienie wiem jak ci dziekowac jak sie kiedyś spotkamy to masz u mnie browar :D:D:D juz sobi zaciagnełem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedzik Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 przepraszam za podpiecie ale nie chcialem zakladac nowego tematu. znacie moze wykonawce i tytul utworu ktory jest na reklamie mentosa (reklama z owcami na kosiarkach) bo smiesznyy jest ten utwor i chcialem go sobie przesluchac w calosci. jeszcze raz przepraszam za podpiecie. Jest to kapela "Clinic" a tytuł "D.P." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 zespol sie nazywal apollo440 - ale kawalka nie pamietam update: to jest apollo440 - ain't talkin' 'baut dub _VIP_ normalnienie wiem jak ci dziekowac jak sie kiedyś spotkamy to masz u mnie browar :D:D:D juz sobi zaciagnełem :D spoko :D nie ma problemu (zawsze mozesz mi wyslac malego Heineken'a jakims kurierem pocztowym np.servisco :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 To ja się też podpinam... Czy ktoś może mi podać tytuł i wykonawcę piosenki granej w reklamie Fanty - tej na plaży :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 w idolu2 byl taki zajefajny utwworek - powalil mnie na kolana , szukalem go przez 2 tygodnie i znalazlem - polecam : Paul Van Dyk - Another Way Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...