Shinox Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Witam, poszukuję dysku ssd do komputera Nie znam się na nich więc potrzebuje pomocy w wyborze Znalazłem taki ranking na morele, czy jest tam cokolwiek dobrego? http://www.morele.net/wiadomosc/ranking-dyskow-ssd-top-10-najlepszych-modeli/1227/ Interesuje mnie dysk o niezbyt dużej pojemności, czyli 120gb/240gb, żeby cena w stosunku do jakości była jak najlepsza i żeby dysk był po prostu dobry Co polecacie? Chciałbym na tym dysku trzymać system i ewentualnie ze 2/3 gry Edytowane 8 Maja 2016 przez Shinox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 http://forum.purepc.pl/topic/270332-wszystko-o-ssd-faq-1-strona/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinox Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Dzięki, właśnie czegoś takiego szukałem A na moim miejscu który byś wybrał? I mam takie pytanie, czy jakbym grał w cs'a z dysku ssd to dużo skraca jego żywotność? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 nic nie skraca żywotności, nie trzeba na to patrzeć, możesz kupić Cruciala BX100 ostatnio spadł z ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinox Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Okej, wezmę go Tylko lepiej wersję 120gb czy 250gb? Bo różnica w cenie to jakies 60-80zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Oczywiste że większy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...