Kortek Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 Cześć, do tej pory używałem laptopa, ale powoli nie wyrabia i postanowiłem, że w najbliższych dniach zakupię nowy komputer. Będzie głównie wykorzystywany do streamowania i gier komputerowych. Aktualnie myślę nad czymś takim https://www.morele.net/inventory/info/4uWvGJ/ W zestawie są 2 płyty główne, bo nie mogę się zdecydować którą wybrać(może polecicie coś innego)? Dysku HDD narazie nie chcę, bo ten SSD powinien mi wystarczyć, najwyżej dokupię później. Jeśli chodzi o procesor to zastanawiam się nad dopłaceniem do i7 6700K, pytanie tylko czy ma sens jeśli miałbym go używać bez podkręcania. Dylemat mam również jeśli chodzi o kartę graficzną, bo zawsze wybierałem nVidie, ale oglądałem testy GTX960 vs R9 380 nie jestem pewien którą wybrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 po Co Ci płyta na Z170 jak nie będziesz kręcił procka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...