laweta1 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 Witam, Planuje kupno monitora konkretnie koreanskiego ze wzgledu na parametry i cene. Chce grac w 2k na 27" i upatrzylem sobie 3 modele: crossover 2795qhd Qnix qx2710 Qnix qx2730r Kazdy planuje krecic na 100hz bo gladko im to wychodzi, ktory model polecacie? Osobiscie sklaniam sie do qx2730r ze wzgledu na nieziemski design Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 Design? Znaczy chodzi ci o cienką ramkę? Jeżeli zamierzasz je kręcić to lepszy potencjał OC maja monitory bez skalera, czyli tylko z wejściem DVI-D. Jak jest skaler, czyli są też wejścia DP i VGA, potencjał do oc powinien być niższy, a w skrajnym przypadku żaden. Jakieś <span style='color: red;'>[ciach!]</span>ły typu "dynamic overclock" czy jak oni to obecnie nazywają to trzeba poczytać co to dokładnie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laweta1 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 Na dvi-d pojdzie 2k powyzej 60hz? Bo czytalem ze taka przepustowosc maja dp wlasnie. Tak chodzi mi o ramke;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 Mój monitor chodzi na 120Hz na dvi-d ale i tak używam 96Hz ze względu na w moim odczuciu gorsze odwzorowanie barw przy 120Hz. Mam monitor sprzed 3 lat, który jest tym samym co obecny QX2710 (z dokładnością do marketingu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laweta1 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 Moze przez dvi-d gubi kolory? Nie znam sie zbytnio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laweta1 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2016 Bump? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...