falcoon84 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam Szukam używanego tabletu do 7 cali ponieważ od czasu do czasu będzie on spełniał funkcję navi. Rozglądałem się trochę i w sumie wybór staną między Asus Nexus a Samsungiem Galaxy Tab 4. Czy moglibyście doradzić co będzie lepszym wyborem? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markok Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Mam Nexusa 7 2013 nowego za 500zł (ponoć nieudany prezent), absolutnie świetny w każdym aspekcie z tym, że gdy leży np. na stole ma problemy z dotykiem, ponoć to częsty przypadek, ale mi nie przeszkadza ponieważ zawsze trzymam go w rękach. Żeby to wyeliminować trzeba zdjąć tylną klapę i w pewne miejsce włożyć kawałek grubszego papieru co dociśnie ekran do jego wnętrzności, także nic trudnego, o Samsungu nic nie wiem, polecam Asusa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...