lazarovsky Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 Cześć, Myślę, ze będziecie mieli lepsza wiedzę na ten temat niż ja. Składam sobie Kompa, zdjęcie na dole ! Zastanawiam się cały czas nad PŁYTA GŁOWNA. Chciałbym za nią dać max 600 PLN, ale im mniej tym lepiej oczywiście. Wybrałem Asusa Z170 -P ddr4. Wydaje mi się rozsądny za tą cenę. Czy macie jakieś inne propozycje, czy zostawić tak jak jest ? Co do reszty podzespołów, możne coś zmienić ? Do tego zestaw mam juz w domu. ZASILACZ LEPA MX71 550W KARTA GRAFICZNA ASUS GTX 660 TI OC CHŁODZENIE Scythe mugen 2 . dzieki bardzo za pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keepie Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 Jeśli nie potrzebujesz lepszej karty dźwiękowej, to ta płyta będzie dobra, reszta podzespołów też ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 https://www.morele.net/plyta-glowna-asrock-gaming-k4-intel-z170-4x-ddr4-sata3-usb-3-0-gblan-atx-765628/ https://www.morele.net/plyta-glowna-asrock-z170-extreme-4-intel-z170-4x-ddr4-sata3-usb-3-1-gblan-atx-764687/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazarovsky Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 tesel, na extreme ludzie narzekaja jesli chodzi o OC . Arocka mi sie podoba, zapomnialem dodac, iz komputer skladam do typowego gamingu. Na karcie dzwiekowej troche mi zalezy, bo jednak czesto gram w Counter strike, wiec pozycjonowanie musi byc dosc dobre. Oczywiscie zawsze moge kupic ja osobna, ale tez nie chce wydawac nastepnych 200zl na dobra karte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazarovsky Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2016 Może mi ktoś jeszcze powiedzieć, czy dużo różnica będzie między i5 6600k a 6500, zastanawiam się czy warto dopłacać 200zl czy nie lepiej dolozyc i kupić większy dysk? Ps. Za 2/3 lata chce wymieniać na i7 z końcówką k . Aktualnie siedze na q8400 kręcony do 3,4mhz, 8gb ddr2 1066, Asus gtx 660 ti 2gb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...