Szczutek Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 Witam zamierzam reinstalować windows 10 do stanu początkowego. System mam zainstalowany na dysku C posiadam jeszcze dysk D gdzie mam zainstalowane gry. Jeżeli wybiorę opcję podczas reinstalacji usuń ustawienia i aplikacje ale zachowaj moje pliki osobiste to gry które mam zainstalowane na dysku D pozostaną ??? Czy będzie trzeba je ponownie instalować ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 Pytanie czy te ustawienia dotyczyczą gier wbudowanych w system i ściąganych ze sklepu czy także innych gier . Co do samych gier - w większości przypadków trzeba będzie je na nowo reinstalować , czasami może pomóc przekopiowanie katalogu z ustawieniami gier i savami ( z reguły mieści się w moich dokumentach , ew. w Appdata ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 najlepiej czysta reinstalka, masz nowy system bez zbędnych śmieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...