bahus Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Witam ... zgodnie z tematem ... zadanie na dzisiaj wybrać dobrą myszkę .... do FPSów.. Na chwilę obecną jestem posiadaczem Logitech G9x oraz Logitech G600, ta druga do tej pory służy mi w kombo z Razer Tartarus w rozgrywce głównie Battlefield 4... Z uwagi na to że zmieniam 90% sprzętu i pomimo że poprzednie myszki służą mi doskonale jestem ciekaw czy znajdzie się gryzoń który dałby radę zastąpić mojego ... podkładka - Razer Goliatus ... Czego oczekuję ... po pierwsze gryzoń ma być wygodny, mam dużą rękę z uwagi na pracę fizyczną ... po drugie mój chwyt to fingertip a po trzecie lubię pod kciukiem dużo przycisków które można obłożyć stąd do tej pory G600... Czekam na propozycje i jakieś sensowne wyjaśnienia czemu taki a nie inny wybór... możliwe że z myszką pójdzie zmiana na Orbweavera więc 12 przycisków pod kciukiem to nie przymus ... choć lubię ... Z góry dzięki za pomoc EDIT: oopss ... sorki za położenie posta... przeoczyłem. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez bahus 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahus Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Dzięki za nieocenioną pomoc ... :sad: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Bahus To forum pomału zdycha , trzy-cztery lata temu miałbyś kilka porad dziś walą ci chamy zbuntowane minusy. Użyj googla po angielsku wpisz : gaming mouse review porównaj wyniki z kilku stron i po kłopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 steelseries rival 300? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Tak na szybko to poleciłbym Zowie FK2 ze względu na sensor, brak akceleracji, predykcji i śmieciowego softu. Ciekawe kompendium o myszkach masz tutaj: https://geekhack.org/?topic=56240.0 Naprawdę warto przeczytać. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez grzechotnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...