Maska19 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 witam chciałem sie dowiedziec ja można podkręcić ddram ?? ja mam 256 333mhz i chce na 400 co musze żrobić ??czy jakiś program ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Chyba sobie jaja robisz!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeyBee Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Jest taki programik co się chyba nazywa LOL. :wink: Można go ściągnąć z netu - trzeba tylko poszukać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 RAM podkręcasz przez dawanie wyższego FSB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maska19 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 RAM podkręcasz przez dawanie wyższego FSBale to sie robi w biosie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 RAM podkręcasz przez dawanie wyższego FSBale to sie robi w biosie ??? Do plyty masz dolaczona taka mala korbke. I krec az ukrecisz :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Nie śmiejcie się z laika. powinienes mieć zakłdkę Frequency/voltage control tam to bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 a ja proponuje zamiast pisania glupot na forum,poczytanie troche instrukcji do plyty glownej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 wszystwo jest opisane na tym site www.lamer.matoł.prv.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 co wam odbilo? nie pomozecie czlowiekowi? sam jestes matol nicky kreci sie tak jak mowi srekal, czyli przez podnoszenie fsb (front side bus) czyli czestotliwosci magistrali. Przez to krecisz zarowno proca jak i pamieci. oczywiscie w biosie. do kontrolowania mozesz pobawic sie programem Sisoft sandra, zakladka Mainboard, jak sie troche progsem pobawisz i poszperasz to wyczytasz wiele. ps zawsze tez mozesz zmienic fsb/memory ratio... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 wszystwo jest opisane na tym site www.lamer.matoł.prv.pl oj nicky nicky a pamietam jak pisales "to typowa wypowiedz lagiera" :? jak gdzies zwrocilem ci uwage, o ile dobrze pamietam to chyba wtedy jak mowiles ze "gainwardy to najlepsze karty na swiecie" wracajac do tematu M79 wszystko powiedzial wiec stosuj sie do jego instrukcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Ustawia sie w biosie. Do 333@400 nadają sie ramy wg JEDEC typu A np. TwinMosy DDR333 nawet z dobrymi timingami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 a ja proponuje zamiast pisania glupot na forum,poczytanie troche instrukcji do plyty glownejalbo FAQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Kufa, takie topiki są cokolwiek denerwujące. Ja rozumiem, że ktoś czegoś nie wie (sam też kiedyś nie wiedziałem), ale to się czyta, szuka, a nie wali nowe topiki. Potem się burdel robi straszny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...