Pretorian Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 yo :D mam takie pytanko, tylko prosiłbym, o odpowiedz jeżeli ktoś jest na 100% tego pewny. załóżmy mam telefon na karte, wyłączam go i jade na 2-3 miesiące na wakacje i w między czasie ludzie powysyłali mi smsy (i tu zaczyna sie moje pytanie). Czy jak przyjade i włącze telefon to dojdą wszystkie te smsy do mnie ???? :D :D :D THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Zmartwie Cie ale niestety nie. Ja mialem telefon w TakTaku i przez miesiac go nie uzywalem. A ludzie do mnie sms'y wysylali i zaden nie doszedl. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Zmartwie Cie ale niestety nie. Ja mialem telefon w TakTaku i przez miesiac go nie uzywalem. A ludzie do mnie sms'y wysylali i zaden nie doszedl. Pozdro o shit to mnie zmartwiles :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 To zalezy od ustawien terminu waznosci wiadomosci u wysylajacego (a i tak nei mozna ustawic sobie np. miesiaca; zalezy tez od sieci)... Tydzien albo i troszke wiecej moga smsy poczekac i dojda, ale miesiac i wiecej... Niezbyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Kiedyś było tak że 1 miech a teraz jest 24 h Także najlepiej sobie wykupić roaming na smsy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Wszystko zalezy od ustawien nadawcy SMSa- zazwyczaj w ustawieniach wiadomosci jest opcja termin waznosci. Np u mnie: 1h; 12h; 24h; 168h (to mam ustawione); max. Aczkolwiek nie wiem, czy siec i tak nie ustawia jakiejs wlasnej wartosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Max czas oczekiwania SMS'ow w wszystkich sieciach to 1 tydzien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 oki dzięki :D troche sie zmartwiłem no ale coż :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 pozatym jakby potem naraz wszystkie przyszly to zapchalbys skrzynke i po ptokach; czesci bys nigdy nie zobaczyl; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 witam, a dokładnie to jest tak wiem bo robie w tym (że maksymalny czas dostarczenia wiadomości to 72h. W tym czasie Centrum SMS podejmuje próby dostarczenia wiadomości do adresata.) pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 mrozpa01: W ktorej niby sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...