dolgram Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7092 Full wupas... Plytka nafaszerowana bajerami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Brak FW jest co najmniej dziwny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 o w morde jeza :> chyba sie ktos nudzil i ladowal w plyte wszystko co mu do glowy wpadlo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Brak FW jest co najmniej dziwny. Na płycie GA-8KNXP dostępny jest kontroler FireWire (IEEE 1394) Texas Instruments zapewniając połączenie komputera PC do domowych urządzeń Audio/Video oraz przenośnych urządzeń składowania danych. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Niezła :D gdyby nie scisi nie była by az tak nadzwyczajna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 czy ja wiem... gdyby nie liczyc SCSI to.. nadal mozna podlaczyc 12HDD nadal jest 6 slotow DIMM nadal jest AGPx8 Pro - samo AGP Pro jest rzadko spotykane.. a co dopiero x8 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Wsio pięknie, ale za tą cenę to można CAŁEGO kompa kupić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Nic poprostu kolejna tania płytka pod Intela :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Cudo Proprostu nic dodać nic ująć już wiem na czym bym chciał złożyć następny zestawa (zaznaczam chciał i co z tego będzie :lol: :?: ) normalnie znowu przejżałem spis :-) i znowu mówie WYPAS :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Hm o fakt :/ Jeszce te 6 slotów.. ale to ze tyle dyskow to mnei nie zadziwia tak bardzo (zwykłe ata i sata.. ) Wiec nie taka bomba.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...