Andriu93 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witam wszystkich czytających ten temat. Piszę do osób które znają się na tym i wesprą Mnie pomocą oraz radą , jaką kartę graficzną i zasilacz dobrać do mojego komputera. Chodzi oczywiście o najlepszą możliwą , biorąc pod uwagę parametry komputera które podaje poniżej , jakość oraz cenę. Komputerek jest z tych słabszych więc chciałbym chociaż trochę nieco poprawić oczywiście o ile to jest możliwe. Budżet : Myślę że na kartę mogę wydać do 300-400zł (chyba że nie edzie innej mozliwosci jak wydac wiecej) plus zasilacz który będzie wstanie ogarnąć całość więc cena nie gra większej roli. Oczywiście jeśli się da to możliwe najtaniej jak się da. Parametry : Płyta Główna - Producent ASUSTeK COMPUTER INC -. Model A58M-K (FM2+ ) Procesor - AMD A8-7600 RadeonR7, 10 Compute Cores 4C+6G 3,10 GHz Karta graficzna - ATI AMD Radeon R7 Series Proszę o wszelką możliwą pomoc. Z góry dziękuje i Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...