Pirimiri Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Witam. Wczoraj dostałem komputer który zamówiłem na morelach(jest to składał). Chciałem zainstalować system z pendrajwa lecz instalator wyrzucał błąd. Było do wyboru nie przydzielone miejsce jakieś 930Gb. Nie dało rady zrobić partycji ani instalować bezpośrednio. Gdy wszedłem w BIOS dysku nie widać. Przy włączaniu czuć jak się obraca i tylko tyle. Podłączony do drugiego komputera to samo. BIOS przywróciłem do ustawień fabrycznych, bez zmian. Dysk Seagate ST1000DM003 Płyta główna MSI h110m pro-vd Czy dysk mogę uznać za uszkodzony i wysłać na gwarancje? Z gory dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zażądaj "wymiany na wolny od wad" a jeżeli bedą chcieć na gwarancje to powiedz że zwrot i to jak najszybciej po 7 dniach tylko gwarancja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2016 morele i problem, czemu mnie to nie dziwi <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...