immers Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Kupiłem niedawno nowy komputer, z dyskiem 1TB i wchodząc w ustawienia pamieci ukazuje się moim oczom takie o to cos. https://zapodaj.net/245e11d894551.jpg.html zainstalowalem tylko antywirusa i to wszystko, komputer jest czysty.(Windows 10) Z moich błyskotliwych podejrzeń oraz z tego co udało mi się dowiedziec, to tak być nie powinno, więc pisze i szukam rozwiązań, jeśli nic się nie uda, po prostu pojadę do moreli i może mi to ogarną. :) Zaznaczam, że słabo znam się na sprzęcie komputerowym. Dzieki za pomoc :) Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez immers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2016 to że system rezerwuje to nie znaczy, że używa, ale dla pewności: usuń punkty przywracania włącz oczyszczanie systemu zmniejsz pamięć wirtualną zainstaluj jakiegoś ccleanera i użyj 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zaiinstaluj program WinDirStat i pokaż z niego screen . Dowiemy się co zajmuje te ~800 GB . Zaiinstaluj program WinDirStat i pokaż z niego screen . Dowiemy się co zajmuje te ~800 GB . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...