Maks! Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Cze, mam taki problem otoz gdy gram sobie w rozne gry, chcialbym tez sobie posluchac muzy, jedank jest to nie nmozliwe gdyz muzyka caly czas sie przycina i nie da sie tego sluchac. Mam zaistalowane drivery od ide, defragmentowalem hdd, inst sp1 i updatey i nic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Moze to wina zintegrowanej karty dzwiekowej AC'97. Na SB nie mam zadnych problemow, a ty miales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 SB LIve spalil sie mi jeszcz przed zakupem ecs'a wiec ci nie odpowiem, mialem inna plyte, jaka biedna od procom'a, ale o ile dobrze pamietam to na procomku mozna bylo se pograc w gry sluchajac muzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Ja też nie mam z tym problemów. Też myślę że to wina Ac97 :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 SB LIve spalil sie mi jeszcz przed zakupem ecs'a wiec ci nie odpowiem, mialem inna plyte, jaka biedna od procom'a, ale o ile dobrze pamietam to na procomku mozna bylo se pograc w gry sluchajac muzy Ja mam Audigy i k7s6a - muzyke słychać, za to gry zwalniają (ostatnio miałem tak z Colinem3 - puściłem Quicunx AA+Anizox4 i do tego w podkladzie winampa... i skakało). BTW - znasz może stronę skad można pobrać bios do płyty obsługujący FSB 200 (gdzieś widziałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...