SANOV Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Tak jak w temacie nowy 210 NVidia do starego pc i Blue Screen przy ładowaniu systemu przy ładowaniu trybu jakiekolwiek awaryjnego to samo Blue Screen bez karty system działa poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Albo zasilacz idzie na styk, że z tym cieniasem nie daje rady albo karta uszkodzona. Coś więcej o konfiguracji? Czy to nie istotne? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANOV Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zasilacz 350 karta nie wymaga dodatkowego zasilania przecież Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Szklana kula mi się potłukła ale stawiam mój topór ze to Twoje 350W widziało jak świnia niebo... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANOV Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Stary komputer nie jest mój 4 GB RAM, Pentium 4, system Windows 7, jak ta grafika mało co potrzebuje prądu Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Minimalny wymagany zasilacz to 300 na ten model Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcszyman Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 chłopie, konkrety, albo ludzie będą się z tobą kopać jak z koniem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANOV Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 To konkret czego potrzebujesz dokładnie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dokładnej konfiguracji peceta. W szczególności interesuje nas ten zasilacz 350W - jaki model, jakiego producenta? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Możesz tez schylając się aby przepisać nazwę imitacji PSU zwrócić uwagę na napuchnięte kondensatory na płycie głównej ( obrazki sobie wygoogluj ). 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANOV Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Kondensatory całe nie spuchniete znam temat nic z nich nie płyniewyglądają naturalnie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Total Output wychodzi 350 chyba. Trzeba mi polecić kartę graficzną do tego komputera z takim zasilaczem Intel Pentium 4, 4 GB RAM Good Ram, płyta główna Asus P5VD2 - VM, dysk Seagate 160 GB Jeszcze mamy coś takiego ten chyba tylko 300w Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez SANOV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Oba zasilacze są o kant d... i stanowią zagrożenie dla tego komputera. ^Fortrony z Allegro odpowiedzią Swoją drogą Pentiuma 4 można wymienić na Core 2 Duo, groszowe koszta, a wydajność nieporównywalnie wyższa, staruszek będzie śmigał zdecydowanie sprawniej :D http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/P5VD2-VM.html @Tapatalk Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez AragornPL 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Oba to śmieci i pewnie w środku maja większe guano niż można sobie wyobrazić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANOV Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jak to nie mój komputer oba zasilacza działają błąd wywołała jedna z kości ram z jedną kością komputer włączony normalnie więc chyba do zamknięcia. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...