Storm211 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 No własnie jak właczyc jeb...ne DMA pod wi me wziołbym 98 ale nie moge go zainstalowac poprawnie odkad mam Abita NF7-S. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 zmien system operacyjny na Xp/2000 ,nForce2 nie lubi zbytnio systemow 9xMe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Najprosciej w menadrzeze urzadzen kliknij na wlasciwosci napedu dla którego chcesz uaktywnic DMA lub na kontroler dla którego ta opcja ma być aktywna :) tam w usawieniach to jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 miałem właczone ale i tak sie haczył potwornie tylko dalej nie wiem czemu ale juz mi sie udało 98 instalnac i działa spoko dzieki Panowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 _Vip_ ma racje. Na moim Solteku 98 zwiszal sie co chwile. Twoj sprzet nie jest na ten system. Zmien na XP a wszystko bedzie w pozadku. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xr_1 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 No jesli zmiana systemu to nie polecam 98 - stary i malo sprawny :P XP natomiast ma problemy z kompatybilnoscia ze starszymi wersjami softu poza tym ma jeszcze pewnie 1000 nie odkrytych bugow - jesli chodzi o ME to nie rozmieszajcie mnie :D ten system to totalna pomylka... wiem ze wszystkie produkty M$ sa do kitu ale jeszcze w miare dobrym systemem jest Windows 2000 Pro.Dosc stabilne jadro (opartny na NT), service packi ktore dzialaja (w 98 WinUpdate potrafi rozwalic system), dobra kompatybilnosc i wystarczajaca predkosc dzialania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 xr_1: :| Powiem tylko ze np. taki unix jest stary i jakos go isntaluja firmy ;) reszty nei bede komentowac bo sie nei chce :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...