GrzegorzK Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Witam mam pytanie czy jest sens kupować dysk SATA III do peceta jak mam nie używany dysk od laptopa? Da się to jakoś bez problemowo zastąpić? Dzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Jak na magazyn danych możesz śmiało montować dysk laptopowy, spokojnie da rade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzK Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Dzięki ogólnie staram się ciąć koszty jak to tylko możliwe. By mięć całkiem dobry sprzęt na dysku zaoszczędzę 200 zł a tyle mi do karty brakuje... niestety nie będzie dysku ssd póki co bo albo gtx 1070 albo dystk ssd i gtx 1060 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Jeszcze jeden idiotyczny temat i ban! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...