szuwar1 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Witam! Tak jak w temacie poszukuję godnego polecenia smartfona w kwocie do 600zł max. Najważniejsze by był w miarę wytrzymały (jak na dotykowca), no i żeby miał jak najlepsze flaki dostępne w tym przedziale cenowym. Kupował będę prawdopodobnie na alledrogo. Dziękuję pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvast87 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Do 400 zł najlepszy wybór motorola mote E lte. Wytrzymała, zgrabna, dosyć szybka jeśli używa się telefonu do dzwonienia, smsów, maila i internetu, czysty android. Wcześniej miałem Nexusa 4, Z1 Compact, Huawei P8 light i z tej motki jestem najbardziej zadowolony. Pozyżej 400 zł to pewnie jakiś Xiaomi. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Redmi 3 Edytowane 4 Września 2016 przez kelcior 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar1 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Chcę tylko na własność (karta). A taka motorola? http://allegro.pl/czarny-lenovo-moto-g-2nd-gen-lte-gps-ips-8mpix-i6462447480.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Chcę tylko na własność (karta). A taka motorola? http://allegro.pl/czarny-lenovo-moto-g-2nd-gen-lte-gps-ips-8mpix-i6462447480.html Jak najbardziej ok, z tym ze Redmi 3 ma lepsze bebechy i dwukrotnie wiecej pamieci wewnetrznej / ramu. (ale przez ciezka nakladke potrzebuje tez wiecej papu) Motka lepsze wsparcie i bezproblemowy serwis. Edytowane 4 Września 2016 przez kelcior 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar1 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Zamówiłem moto g 2 lte dzieki za pomoc pozdrawiam! Edytowane 4 Września 2016 przez szuwar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...