Aki Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2016 Hej, nie zakładałbym kolejnego tematu o dyskach, ale im więcej czytam tym większy mam mętlik. Jak w temacie, szukam talerzówki o pojemności 2TB, gdyż poprzedni dysk powoli mówi papa (raw read error rate rośnie). Udało mi się wyłowić takie oto modele: Seagate SV35 / Toshiba P300 / WD Red. Który wybrać? A może w ogóle coś innego? Głównym kryterium jest cena i to aby dysk pochodził te kilka lat, aczkolwiek wiem, że w dzisiejszych czasach ciężko coś takiego zagwarantować :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) RED. Sam mam i sobie chwale. Dość wydajny i do tego nie za głośny. Edytowane 23 Września 2016 przez Devil 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aki Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2016 Zakupiony, dzięki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...