Skocz do zawartości
Gość KGHM Zagłębie Lubin

Odzyskiwanie hasła/ zmiana maila. Problemy.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość KGHM Zagłębie Lubin

Witam serdecznie szanownych moderatorów.

Drastycznie ograniczyłem swoją działalność na forum, jednakże jest pewien fakt, który mnie odrobinę irytuje.

Mianowicie:

1) Przy próbie odzyskania hasła na moje główne konto, nie dochodzi ponownie mail z nowym hasłem.

Podobnie, kiedy próbowałem zmienić adres mail na inny, to także nie doszedł list z linkiem aktywacyjnym/potwierdzającym.

Teraz już w ogóle nie dochodzą żadne maile.

Proszę o zresetowanie konta GRAHAM. , tak abym mógł odzyskać kontrolę.

Proszę nie usuwać tematu.

Pozdrawiam.

Mam prośbę. Jeżeli ktoś z moderatorów mógłby poświęcić chwilę i zerknąć jaki mail jest przypisany do tamtego konta i wysłać i tą ważną informację przez PW. Będę wdzięczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość KGHM Zagłębie Lubin
  W dniu 15.10.2016 o 11:09, Klaus napisał(a):

Sprawdź na pozostałych kilkudziesięciu skrzynkach, może tam poszło.

Jest jeszcze szansa, ze po ostatnich wybrykach z resetowaniem haseł, ktoś zablokował ci taka możliwość. Tak czy owak znów jest zabawnie

Spokojnie. Nie mam zamiaru generować niepotrzebnego ruchu i obciążać serwerów bajtami zbędnych danych. Szkoda mi już czasu itp. Chodzi mi tylko o dostęp. Czyli sugerujesz, że ktoś mógł zablokować tą możliwość otrzymywania listów z informacją na temat resetu hasła itp ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość KGHM Zagłębie Lubin

Dobra. Może tak miało być. W takim razie korzystam z tego. NIemniej w sigu mam informację, że ja to ja, nie chcę bazować na czyjejś niewiedzy, bądź żeby ktoś myślał, że się ukrywam albo mam problemy z tożsamością. Na koniec. Najwyżej spróbuję się zalogować na tamto konto za kilka tygodni. Pozdrawiam i dziękuje za czas poświęcony na napisanie odpowiedzi dla mnie. Do "zobaczenia"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość KGHM Zagłębie Lubin
  W dniu 15.10.2016 o 11:09, Klaus napisał(a):

cytat

Nurtuje mnie jedna rzecz. Jeżeli odznaczę opcję pokaż 5 ostatnich odwiedzających to czy odwiedzane przeze mnie osoby także nie będą mnie widzieć ?

Edytowane przez NokiaFinland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi