cks Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Witam Nie wiem dlaczego ale podczas sprawdzania taktowania pamięci RAM widnieje u mnie wartość: 1066MHz z tego co wiem powinno być 1501MHz dla tego rodzaju pamięci. W BIOSIE mam wczytany profil XMP 3000Mhz. Czy coś robię nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 a zakładma memory co pokazuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Wg mnie jest dobrze - masz wczytane 3002MHz. 1066 MHz to jest def. jaki obsługuje normalnie procesor, ale płyta z odpowiednim chipsetem, po wgraniu xmp (lub ręczne ustawienia) "podkręca" pamięci do ustawień producenta ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cks Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Zakładka memory: W wiedźminie pokazuje mem ponad ponad 3500MHz teraz widzę. To normalna sprawa, że taktowanie jest tak wysokie w grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 A może MEM w Wiedzminie dotyczy taktowania KARTY GRAFICZNEJ????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Oczywiscie ze to grafa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cks Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Co za wspaniała ironiczna wypowiedź Orgiuszu. Dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Z ciekawości - jaka to płyta główna? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Jeśli sam nie wiesz co ustawiasz w ustawieniach OSD RT to się nie dziw. Z ciekawości - jaka to płyta główna? Wydaje mi się że w poprzednim temacie umieścił swój koszyk... K3 GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 tak to jest jak sie nie zna cpuz zakładka memory podaje właśnie rzeczywyste ustawienia ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cks Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 Orgiuszu fantastyczna pamięć. Płyta K3 GB Z170. Tesel czyli faktycznie wszystko się zgadza? DRAM Frequency w zakładce Memory wskazuje mi obecną częstotliwość ram? PS. Ludzie nie spinajcie się tak, jak ktoś się pomylił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 Nie pamięć. Po prostu obsługa forum gdy user szuka pomocy nie mając sygnatury ze sprzętem. I nie spinamy się - po prostu wytykamy paluchem ludzi którzy więcej czasu stracą na zakładanie tematów wałkowanych tyle ile liczy sobie forum niż szukaniu na własną rękę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 Tesel czyli faktycznie wszystko się zgadza? tak [ i jak wyzej wiecej czasu zajęło ci napisanie wątku - niż znalezienie samodzielnie odpowiedzi ale jest i morał - na drugi raz będziesz już wiedział gdzie szukać] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...