Gość Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Wpadlem na pomyslinnego zaizolowania peltiera. Mianmowicie żel do USG nie pzrewodzi prądu, jest lepki(się nie rozlewa) i co najważniejsze IZOLUJE!!! Co o tym myślicie???? Niedłudo zapodam obrazek żelu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 eeeeeee, a gdzie to qpic???? bo moim zdaniem pomysl dobry, ale czy tani? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 A po co zaizolowac peltiera I poco pasta do USG wystarczy zwykła termoprzewodzaca ona też nie przewodzi prądu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 UWAGa Miałem szaizolowanego pastą na srebrze(sic!) i szlag go trafił. A pozatym on jest Bezbarwny!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 1l kosztuje ok 5zł(azot też tyle kosztuje) I można go dostać w churtowniach medycznych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 A tak przy okazji. Może zamiast borygo, petrygo czy jakiegoś innego gufienka by można było chlodzić WC glikolem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 "A tak przy okazji" - w jednym poscie tego nie mozna bylo ? Musisz walic nowy post z nowym zdaniem ??? Opanuj sie troszke gosciu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Dobrze. Wiesz że ja sie adminów slucham 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 UWAGa Miałem szaizolowanego pastą na srebrze(sic!) i szlag go trafił. A pozatym on jest Bezbarwny!!! Mueheh.. bo pata na srebrze prad przewodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 "A tak przy okazji" - w jednym poscie tego nie mozna bylo ? Musisz walic nowy post z nowym zdaniem ??? Opanuj sie troszke gosciu. Ty sie kur_wa opanuj pajacu ! jesteś kur_wa monotematyczny aż do przesady !!! zamiast napisać cos ciekawego to przypierdalasz sie do wszystkiego. Czy nie masz za dużego mniemania o sobie ? (sory za bluzgi, ale ten koleś mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 "A tak przy okazji" - w jednym poscie tego nie mozna bylo ? Musisz walic nowy post z nowym zdaniem ??? Opanuj sie troszke gosciu. Ty sie kur_wa opanuj pajacu ! jesteś kur_wa monotematyczny aż do przesady !!! zamiast napisać cos ciekawego to przypierdalasz sie do wszystkiego. Czy nie masz za dużego mniemania o sobie ? (sory za bluzgi, ale ten koleś mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia) Wiesz co to ty żałosny jesteś.A że się przyczepia to chyba normalne(przecież on jest jednym z tych co tu "rządzą"). Przecież jak koleś pisze 3 posty pod rząd zamiast użyć czegoś takiego magicznego nazywanego "zmień" to dziwisz sie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 "A tak przy okazji" - w jednym poscie tego nie mozna bylo ? Musisz walic nowy post z nowym zdaniem ??? Opanuj sie troszke gosciu. Ty sie kur_wa opanuj pajacu ! jesteś kur_wa monotematyczny aż do przesady !!! zamiast napisać cos ciekawego to przypierdalasz sie do wszystkiego. Czy nie masz za dużego mniemania o sobie ? (sory za bluzgi, ale ten koleś mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia) Wiesz co to ty żałosny jesteś.A że się przyczepia to chyba normalne(przecież on jest jednym z tych co tu "rządzą"). Przecież jak koleś pisze 3 posty pod rząd zamiast użyć czegoś takiego magicznego nazywanego "zmień" to dziwisz sie? moze i masz rację, ale jak widze na forum w wiekszosci tematow to kolega reed~XP nic nie robi tylko sie dowala do ludzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 pewnie dostane bana za to ze mam racje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 "A tak przy okazji" - w jednym poscie tego nie mozna bylo ? Musisz walic nowy post z nowym zdaniem ??? Opanuj sie troszke gosciu. Ty sie kur_wa opanuj pajacu ! jesteś kur_wa monotematyczny aż do przesady !!! zamiast napisać cos ciekawego to przypierdalasz sie do wszystkiego. Czy nie masz za dużego mniemania o sobie ? (sory za bluzgi, ale ten koleś mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia) Wiesz co to ty żałosny jesteś.A że się przyczepia to chyba normalne(przecież on jest jednym z tych co tu "rządzą"). Przecież jak koleś pisze 3 posty pod rząd zamiast użyć czegoś takiego magicznego nazywanego "zmień" to dziwisz sie? Wiecie co, jesteście żałośni :roll: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Mueheh.. bo pata na srebrze prad przewodzi :D Taki jesteś mądry? To weź omomierz i pastę na srebrze (np. tą co dają przy titan'ach) to zobaczysz czy przewodzi. Jak nie sprawdzałeś to siedź cicho i nie pisz głupot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 "A tak przy okazji" - w jednym poscie tego nie mozna bylo ? Musisz walic nowy post z nowym zdaniem ??? Opanuj sie troszke gosciu. Ty sie kur_wa opanuj pajacu ! jesteś kur_wa monotematyczny aż do przesady !!! zamiast napisać cos ciekawego to przypierdalasz sie do wszystkiego. Czy nie masz za dużego mniemania o sobie ? (sory za bluzgi, ale ten koleś mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia) Wiesz co to ty żałosny jesteś.A że się przyczepia to chyba normalne(przecież on jest jednym z tych co tu "rządzą"). Przecież jak koleś pisze 3 posty pod rząd zamiast użyć czegoś takiego magicznego nazywanego "zmień" to dziwisz sie? Wiecie co, jesteście żałośni :roll: :lol:Zgadzam sie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 A czy zaglądacie na oślą łączkę??? Jak nie to dam wam link do poznęcania sie nademna. http://tweak.unspl.com/forum/viewtopic.php?t=3622 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Taki jesteś mądry? To weź omomierz i pastę na srebrze (np. tą co dają przy titan'ach) to zobaczysz czy przewodzi. Jak nie sprawdzałeś to siedź cicho i nie pisz głupot. Sorry mistrzu, juz nie bede. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 "A tak przy okazji" - w jednym poscie tego nie mozna bylo ? Musisz walic nowy post z nowym zdaniem ??? Opanuj sie troszke gosciu. Ty sie kur_wa opanuj pajacu ! jesteś kur_wa monotematyczny aż do przesady !!! zamiast napisać cos ciekawego to przypierdalasz sie do wszystkiego. Czy nie masz za dużego mniemania o sobie ? (sory za bluzgi, ale ten koleś mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia) Wiesz co to ty żałosny jesteś.A że się przyczepia to chyba normalne(przecież on jest jednym z tych co tu "rządzą"). Przecież jak koleś pisze 3 posty pod rząd zamiast użyć czegoś takiego magicznego nazywanego "zmień" to dziwisz sie? moze i masz rację, ale jak widze na forum w wiekszosci tematow to kolega reed~XP nic nie robi tylko sie dowala do ludzi Posluchaj "kolego" rola moderatora polega miedzy innymi na dowalaniu sie do bezsensow ! Po drugie : zapodaj sobie "kolego" w wyszukiwarce moje posty, poczytaj o czym sa, a pozniej pieprz farmazony !!!! Jezeli ja nic nie robie, tylko sie "dowalam" to sorry, ale mnie wq***s "troszke" Jezeli juz walisz cos takiego , to przynajmniej najpierw sprawdz, czy masz racje. I radze przy okazji, troszeczke z jezykiem sie pohamowac ! Takich slow to sobie mozesz w swojej piaskownicy i do kogos na Twoim poziomie. (IQ, poziom blondynki ?) Zreszta jak Ci sie cos nie podoba to wal na priv, nie musisz tez zasmiecac forum (wiem, znowu sie dowalam :evil: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 reed~XP - wara mi tu od blondynek :D !!! (Moja laska jest blond i jest dosz inteligentna :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...