Mortietmore Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Cześć wszystkim! Chciałbym zakupić komputer wraz z monitorem za 2000 PLN. Wiem, że cena jest niska, ale myślę, że moje wymagania też. Chciałbym wspomnieć o tym, że jestem laikiem :) 1. Chce zakupić w pełni funkcjonalny komputer plus monitor. 2. Ma służyć do grania w Heroes of the Storm plus ma być odpalony ts. (HoTS na low ustawieniach) 3. Chce zakupić sprzęt jak najszybciej Wymagania do gry: (Z góry dziękuje za pomoc) I moje dodatkowe pytanie, czy istnieje tak tani sprzęt co spełni te moje wymagania? Jeśli nie to prosiłbym o informacje ile musiałbym wydać. MINIMALNE WYMAGANIA REKOMENDOWANA KONFIGURACJA 1. Windows® XP / Windows Vista® z najnowszym Service Pack 2. Intel® Core™ 2 Duo lub AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 3. NVIDIA® GeForce® 7600 GT, ATI Radeon™ HD 2600 XT, lub Intel® HD Graphics 3000 4. 2 GB RAM REKOMENDOWANA KONFIGURACJA 1. Windows® 7 / Windows® 8 / Windows® 10 64-bit z najnowszym Service Pack 2. Intel® Core™ i5 lub AMD™ FX Series Processor lub lepszy 3. NVIDIA® GeForce® GTX 650 or AMD Radeon™ HD 7790 lub lepszy 4. 4 GB RAM Ogólne Dysk Twardy 15 GB dostępne na twardym dysku Internet Połączenie szerokopasmowe Nośnik Zbędny w przypadku rekomendowanej instalacji cyfrowej Sterowanie Klawiatura i myszka są wymagane. Inne urządzenia nie są obsługiwane. Rozdzielczość Minimum 1024 x 768 Edytowane 18 Listopada 2016 przez Mortietmore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...