paruwa665 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Witam! Chce podłączyć komputer pod TV (45 cali). Mój stary komputer ma ponad 10 lat wiec nie jest to zbytnio możliwe :/ Komputer będzie używany do internetu, programów biurowych i oglądania filmow z neta na TV. Potrzebuje: 1. Procesora 2. Płyty głównej 3. Pamięci 4. Zasilacza Potrzebuje tylko 4 wymienionych części. Obudowę i dysk mam, system również Nie wiem co z grafika :/ Czy kupić płytę główną z zintegrowana grafika i wejściem z hdmi (by nie męczyć się osobno z głośnikami) czy osobno dokupić samą grafikę? Proszę o pomoc w doborze części. Części najlepiej nowe z gwarancja najlepiej z allegro. Na zestaw mam przeznaczone ok 1000 PLN. Pozdrawiam i czekam na wasze sugestie. Edytowane 21 Listopada 2016 przez paruwa665 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! Jak tytułować tematy w dziale co kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...