rozr111 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam, nie wie ktoś czy istnieje możliwość kupienia górnych finów (tych kolorowych) z wersji Malik custom Edition? A jeśli nie, to ma ktoś do odsprzedaży fin w kolorze czerwonym. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 Może pytaj u źródła? http://www.malikcustoms.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozr111 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 Zapytałem się w silentiumPc i trochę mnie zmartwili bo napisali mi ze nie da się w zwykłym fortisie wymienić ostatniego finu. Jakoś nie chce mi się wierzyć, bo są tam śrubki jak w Maliku więc co za problem? Muszę to sprawdzić. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentiumPC Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 Zapytałem się w silentiumPc i trochę mnie zmartwili bo napisali mi ze nie da się w zwykłym fortisie wymienić ostatniego finu. Jakoś nie chce mi się wierzyć, bo są tam śrubki jak w Maliku więc co za problem? Muszę to sprawdzić. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Gdzie pytałeś? Bo jeśli pytałeś o Fortisa 3 v2, to raczej nikt Ci nie odpisał, że nie można wymienić ostatniego finu. Nie można wyminieć w zwykłym Fortisie 3 (non-v2). Kolorowane finy będziemy mieli w ofercie w przyszłym roku. Większa gama będzie dostępna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozr111 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Jak chcesz to Ci maila podeśle, pytałem się o fortisa "dwójkę". Taka odpowiedź otrzymałem z maila support@silentiumpc.comWysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Listopada 2016 przez rozr111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentiumPC Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Jak chcesz to Ci maila podeśle, pytałem się o fortisa "dwójkę". Taka odpowiedź otrzymałem of support@silentiumpc.com , zapytałem się ponownie aby mi wytłumaczyl dlaczego się nie da to już nic mi nie odpisał Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka OK, w takim razie wyjaśnimy tą sytuację, ale jeśli napisałeś "dwójkę" to on mógł zrozumieć, żę chodzi o Fortisa 2 :) Tak czy owak, jak już napisaliśmy, Q1 2017 będą takowe dostępne. Edytowane 29 Listopada 2016 przez SilentiumPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozr111 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) OK, w takim razie wyjaśnimy tą sytuację, ale jeśli napisałeś "dwójkę" to on mógł zrozumieć, żę chodzi o Fortisa 2 :) Tak czy owak, jak już napisaliśmy, Q1 2017 będą takowe dostępne. dzięki za potwierdzenie. Edytowane 29 Listopada 2016 przez rozr111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...