Działo Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Gram sibie w Army Ops - kto widział grafe w tej grze to wi o co mi chodzi :) Trwa to chyba z godzine i nagle - mówie "o *****! coś tu smierdzi" Wkładma łape do środka kompa a tu grafa tak gorąca, że jaja by mozna na niej smażyć!. Macam dalej wetylator nie chodzi!!! Wniosek! Karta firmy Gainward śmigała potkręcona o 70%, prezez godzine, na Army opsie z max detalami, 32 bity i rozdzielka 1024!!!!! Już innej karty w życiu nie kupie!!!! z czego oni je robią !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Gram sibie w Army Ops - kto widział grafe w tej grze to wi o co mi chodzi :) Trwa to chyba z godzine i nagle - mówie "o *****! coś tu smierdzi" Wkładma łape do środka kompa a tu grafa tak gorąca, że jaja by mozna na niej smażyć!. Macam dalej wetylator nie chodzi!!! Wniosek! Karta firmy Gainward śmigała potkręcona o 70%, prezez godzine, na Army opsie z max detalami, 32 bity i rozdzielka 1024!!!!! Już innej karty w życiu nie kupie!!!! z czego oni je robią !!!!! :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Wałek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Ehh, może koleś podkręcił sobie rdzeń o 40% i memorki o 30%, i razem mu wyszło 70% :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 niekoniecznie wałek mój były mx440 ddr 64 bit poszedł z 250/266 na 460/410. nie wiem jak, obecny idzie "tylko" 350/450 (no może max 360/460) ale miałem podkręcenie GPU o 80% a pamięci 54% :!: :!: :!: a karta była jakiś no-name, chiński szajs firmowany jako Mint. wydajność była strasznie kijowa, max na D 800 2660 3DM'01, po wymianie na 128 bitową 4441 pkt. coś jak celeron : dużo cyferek mało wydajności. ;) nie mam screena bo kur.wiłem na tę kartę, na MX400 prolinka miałem max 2500 pkt przy minimalnym o/c. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Ehh, może koleś podkręcił sobie rdzeń o 40% i memorki o 30%, i razem mu wyszło 70% :lol: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 coś jak celeron : dużo cyferek mało wydajności.Niezłe porównanie :) A QUADRO 4 xgl 550 do czego byś porównał ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Do kaszlaka z wymienionym filtrem powietrza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Czemu do kaszlaka z wymienionym filtrem powietrza ?? Przecież Quadro to są jedne z najwydajniejszych kart graficznych do profesjionalnych zastosowań (czyli CAD I 3D studia) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Quadro to taki tuningowany kaszlak ... :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Hehe .. dokładnie ... sam mam wiec wiem.... tylko 10% szybszy w OpenGL nic poza tym :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 10% to zawsze coś :) Masz soft Quadro czy na hardawre ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...