SZREDI Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Witam. Dzisiejszego dnia postanowiłem przetestować sobie mój dysk. Użyłem do tego programu HD Tune 2.55, program ten wykrył, że mam uszkodzone 3 sektory (załącznik). W zakładce "Health" nic się nie wyświetla. Co mogę w takiej sytuacji zrobić? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 10 Grudnia 2016 przez SZREDI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2016 Daj CGI z SMART. Wtedy zobaczymy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZREDI Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 O to chodzi, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgraj co ważne i na gwarancję. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZREDI Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Dzięki za szybką pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...