saimons Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Cześć, przymierzam się do zakupu komputera, no i takie coś wymyśliłem, co sądzicie, lub co zmienić? Zestaw do gier i ogólnego użytkowania. http://www.morele.net/inventory/info/TTroUu/ Edytowane 16 Grudnia 2016 przez saimons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zestaw bez ssd jest niepełnosprawny. Rozumiem, że będzie oc. Jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saimons Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Zapomniałem napisać, że SSD mam Crucial MX200 z obecnego komputera, więc myślę, że okej. Dzięki za pomoc. No i oczywiście planuję OC. Edytowane 16 Grudnia 2016 przez saimons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2016 poczekaj do stycznia na kabylejka niestety ale jak masz miesiac do premiery to po co masz kupować starą generację? o wydajność tu nie chodzi - po co masz brac cos co jest już schyłkowe jak za rogiem czai się "nowość"skoro wywalasz kasę to chcesz chyba mieć coś co jest nowe a nie po miesiącu bedzie nazwane starą genracją [i oczywiście kasę zbieraj] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedar1985 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 poczekaj do stycznia na kabylejka niestety ale jak masz miesiac do premiery to po co masz kupować starą generację? o wydajność tu nie chodzi - po co masz brac cos co jest już schyłkowe jak za rogiem czai się "nowość" skoro wywalasz kasę to chcesz chyba mieć coś co jest nowe a nie po miesiącu bedzie nazwane starą genracją [i oczywiście kasę zbieraj] https://www.purepc.pl/procesory/intel_core_i77700k_vs_core_i76700k_jak_rowny_z_rownym Tylko jak widać wydajność będzie taka sama jak przy Skylake. A cena zapewne dużo, dużo wyższa w pierwszych miesiącach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...