Skocz do zawartości
Milo

Lite-On Combo Kupic czy nie??

Rekomendowane odpowiedzi

Mam okazje kupić własnie ten napęd co w topicu wiecej informacji znajdziecie tutaj http://www.liteonit.com.tw/english/new_p_e...-p-co482448.htm za 200 zł nówka zapakowany tylko nie wiem czy nie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> za miast tego nagrywarki Teac 52x doradzcie bo to Lite-On nie jestem do konca przekonany!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, na dobrą sprawę lata świetności TEAC ma już dawno za sobą, teraz jest to przeciętna nagrywarka!! Lite-On jest porównywalny, jak nie lepszy! Zresztą poszukaj topików o Lite-On'ie to się dowiesz! Ja bym na Twoim miejscu brał i się nie zastanawiał!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm.... powiem tak: NIE BRAĆ. Po pierwsze: Jezeli cos sie zjebie to pojdzie ci i CDROM i DVD i CDRW. Jakbys kupil osobno o wiele lepiej by Ci się opłaciło. Po drugie: Dasz jakies kilka złotych wiecej i masz wsyztko oddzielnie no i oczywisice jest "wydajniejszy". Po trzecie: Do nagrywania jak i odczytywania płyt używany jest ten sam laser przez co się szybciej niszczy. Po czwarte: Aby odczytać DVD potrzebny jest laser o mniejszym promieniu niż do odczytu lub nagreywania. Więc decyduj sam......:);)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na combo dostaniesz 2 lata gwarancji to za dwa lata albo i wcześniej nagrywary, DVD stanieją i masz wolne miejsce do podpięcia. Nagrywać dużo to dzisiaj, kiedy prawie każdy ma spawarkę chyba nie będziesz niestety czasy, gdy się nagrywało za kasę już minęły. :cry:

A co do trwałości to chyba bardziej zależy od warunków eksploatacji

( kurz, dym z papierosów itp.) niż intensywności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chodzi o combo liteona, jakos nagranych plyt (glownie C1) jest znacznie slabsza w porownaniu z CDR-tylko nagrywajakmi liteona...

o ile nie jestes wariatem (jak ja) to nie zauwazysz roznicy w jakosci plyt... ale jest. generalnie bardzo ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...