Higrid Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam trochę poczytałem i szukam podpowiedzi. Myślałem na początku o karcie graficznej 2GB ale to moc obliczeniowa na chwilę nawet dla mnie która gra w 2 3 gry. Podczas pomocy na forum stanęło na gtx 750 2GB z Wyjściem vga bo mam monitor analogowy vga lub bsd. Trafiłem podczas szukania na kartę 750it 3 GB ale że to starocie i nie każda pracuje z dx12. Znalazłem karty gtx 1050 ti 4gb gaming x lub G1. I tu moje pytanie jaka kartę wybrać i tak w naciągnięte budżecie 500 zł czy coś innego wybrać. Gtx 1050 ma 2GB ale wersja TI ma 4gb te karty mają jeszcze edycję OC sztywne i Gaming lub G1 w zależności od marki i nazewnictwa. Myślałem o 750 i podobne i 950 i podobne. Ale wersje 1000 są najnowsze technologicznie. Plan mam zamiar wymienić pokolenia graty nie odrazy Kraków zbudowano. Jaką kartę z serii Gtx 1050 to 4gb Gaming x lub G1 lub OC lub tylko Ti. Co proponujecie z zakresu stosunku cena jakość. Chcę wybrać kartę która na trochę wystarczy msi ma program do podkręcania np PC i Androida największe OC mają karty MUSI i asus w wersji Gaming x lub g1. Karty poza gamigowymi nie mają wejścia prasowego 6 pin czyli według mnie wersje OC sztywne z jednym wentylatorem to lipa bo niema stabilności i chłodzenia na jednym wentylatorem. Jaką przejściówkę wybrać dla monitora VGA są przejściówki DVI vga na allegro za 4 zł. Przejściówki HDMI to koszt po 100 zł i wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Higrid Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 500zł plus trochegórka co lepsze 1050 4gb pytanie zwykła ti OC Gaming g1 czy RX 460 4gb ze zmienionym biosem. Co lepsze i trochę na zapas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...