ketonek Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2017 Cześć, potrzebuje laptopa dla osoby dla której to będzie pierwszy komputer. Kilka propozycji tutaj znalazłem na forum, ale poprosiłbym o więcej linków. 1) Kwota przeznaczona na zakup: 2200zł 2) Laptop nowy/używany: Nowy 3) Rozmiar matrycy:nie potrzebna fhd, fajnie jakby była matowa 4) Główne zastosowanie: internet i filmy, może czasem jakaś bardzo prosta gra 5) Miejsce użytkowania: dom6)System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego): z systemem Fajnie, jakby działał trochę na baterii, domyślam się, że w tej cenie ciężko będzie o SSD, ale jakby dało rade, byłoby super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketonek Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dla osoby około 45 lat, napisałem, ze fhd nie jest wymagane, chyba raczej wolałbym bez fhd, tylko zwykła matryca hd, aczkolwiek te dwa lapki wyglądają całkiem całkiem, czekam na więcej linków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketonek Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2017 Super! Natomiast mam prośbę, o jeszcze więcej propozycji, żebym mógł przedstawić koledze szerszą game laptopów, z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...