Krootki Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Witam Mam pytanko. Znalazłem kupca na mojego Big Towera (jeden z użytkowników Tweak'a ;) ) i w tym tygodniu mu wysyłam. Jak najlepiej (jaka firma?) wysłać z Trójmiasta, tak, żeby było szybko, tanio i skutecznie? Wysyłał już ktoś takie duże rzeczy? Aha, muszę sam zapakować czy na miejscu coś znajdą dla mnie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Najtansza jest nasza "ukochana" "Poczta Polowa" Mi za przesylke tez duzą (pudelko 1m na 80 cm na 80 cm ) policzyli oczywiscie bez przelewu 18 zł (ale tu nie bylo kosztow pobrania, bo byla przedplata) a co do tego co jest najszybsze to z pewnosca jakis kurier typu Servisco-kiedys jak z ojczulkiem wysylalismy paczke okolo 200 kg doszla w przeciagu 48 godzin na odleglosc 400 km prawie. Ale kosztowalo to proporcionalnie do jakosci uslug, ile dokladnie nie wiem, ale obudowa z pewnoscia nie wazy nawet 10 kg choc moge sie mylic-sugeuje sie swoja AT przerobiona na ATX Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 a jak radzicie wyslac rower i ile to mniej wiecej kosztuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Najtansza jest nasza "ukochana" "Poczta Polowa" Mi za przesylke tez duzą (pudelko 1m na 80 cm na 80 cm ) policzyli oczywiscie bez przelewu 18 zł (ale tu nie bylo kosztow pobrania, bo byla przedplata) a co do tego co jest najszybsze to z pewnosca jakis kurier typu Servisco-kiedys jak z ojczulkiem wysylalismy paczke okolo 200 kg doszla w przeciagu 48 godzin na odleglosc 400 km prawie. Ale kosztowalo to proporcionalnie do jakosci uslug, ile dokladnie nie wiem, ale obudowa z pewnoscia nie wazy nawet 10 kg choc moge sie mylic-sugeuje sie swoja AT przerobiona na ATX Pozdro Dostałem kiedyś do pracy komputer od kolegi, przez Stolicę. Rozpakowałem, a tu szok, wgnieciony bok tak jakby ktoś na niej stanął. Nie mówiąć, że na pudełku w kilku miejscach było napisane ostrożnie. Mam nadzieję, że to był tylko sporadyczny przypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 a moze firma " szybka paczka " ?? oni mi przywiezli z wrocławia mojego chiefteca i nie mam do nich zadnych zastrzezen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 heh ja ponad rok temu wysywalalem paczke. W paczce byl comodore 64 i caly osprzet i ta paka wazyla 11 kilo :D przesylalem ja oczywiscie Poczta Polska... za przesylke zaplacilem chyba ze 20zl... ale to nie na moj koszt... P.S Jak dasz na paczce napis "UWAGA SZKLO" to sobie poczta doliczy pare zloty ale chyba beda uwazali na nia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Najtansza jest nasza "ukochana" "Poczta Polowa" Mi za przesylke tez duzą (pudelko 1m na 80 cm na 80 cm ) policzyli oczywiscie bez przelewu 18 zł (ale tu nie bylo kosztow pobrania, bo byla przedplata) a co do tego co jest najszybsze to z pewnosca jakis kurier typu Servisco-kiedys jak z ojczulkiem wysylalismy paczke okolo 200 kg doszla w przeciagu 48 godzin na odleglosc 400 km prawie. Ale kosztowalo to proporcionalnie do jakosci uslug, ile dokladnie nie wiem, ale obudowa z pewnoscia nie wazy nawet 10 kg choc moge sie mylic-sugeuje sie swoja AT przerobiona na ATX Pozdro Dostałem kiedyś do pracy komputer od kolegi, przez Stolicę. Rozpakowałem, a tu szok, wgnieciony bok tak jakby ktoś na niej stanął. Nie mówiąć, że na pudełku w kilku miejscach było napisane ostrożnie. Mam nadzieję, że to był tylko sporadyczny przypadek. Nie jest jednak odosobniony, moja qmpela tez dostala komputer przez Stolice, tyle ze pozniej nie dalo sie bocznej sciaanki zamknac bez kombinowanie i odginania a wgniecenie bylo ....hmm na gorze obudowy z tylu, po 2 tygodniach musalem jej to wszytstko upchnac w nowa bude, na szczescie zaden sprzet nie ucierpial i wszystko dzial do dzis cymus od ponad 1,5 roku. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 www.servisco.com.pl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 nigdy servisco !!! z dostawy szkla ktora dostajemy srednio 40% jest uszkodzone/porysowane/stluczone ! nigdy servisco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...