Lisek^ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Mam problem ponieważ w Adobe Page Maker 7.0 nie mam polskich liter. Żadna zmiana czcionki nie pomaga. Ściągnąłem łatkę ze strony Adobe ale też nic nie pomogło. Może mieliście taki przypadek i wiecie jak temu zaradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 może latka spolszczająca coś pomorze lub sprawdz kodwanie liter - powinno byc Europa środkowa (ISO) , u mnie przy Dreamweaverze łatka PL pomogła , ale nie bawiłem się wczesniej kodowaniem liter P.S . W tym programie ( wersja 4.0 zwykła ) nie chce mi działac spacja Nie wiecie co jest :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Żadnej łatki nie znalazłem, nic w opacjach nie udało mi się zmienić(może po prostu ja nie znalazłem). Problem rozwiązałem przeżucając się na Microsoft Publisher :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...