darkghost Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2017 Witam, Mam nadzieję, że dobry dział. Kupiłem goodram iridum pro 240 GB czy ileś tam. Zamontowałem go w miejsce DVD. Próbuję zainstalować na nim Windows 10 oraz 8.1. Wszystko idzie fajnie do momentu, kiedy ma nastąpić restart komputera. Wtedy wywala błąd o uszkodzonym pliku lub jego braku http://imgur.com/wbGhEgD Najpierw myślałem, że to błąd w plikach (instaluje za pomocą USB), dlatego spróbowałem z 8.1. Dokładnie to samo. W akcie rozpaczy spróbowałem zainstalować system na starym, zwykłym HDD. Zero problemów... O co chodzi? Walniety dysk? Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2017 Podczas instalacji masz tylko jeden dysk podłączony fizycznie do komputera? Jeżeli nie, odepnij drugi na czas instalacji. Instalatory windows zawsze były głupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...