Johny_85 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Proszę pomóżcie mi w wyborze zasilacza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=461144#461144 Jak juz pisalem wczesniej wybor jest Fortron Antec Jeszcze jest podobno jedna firma podawana podobno za njlepsza ale w POL nie dostaniessz i jest z 2 razy drozsza od Antec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Enermax 460W PFC czy Chieftec 420W PFC. Co mam wybrać? O te dwa zasilacze mi chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 zdecydowanie enermax chiftec 420 jest równiez bardzo dobry-ale jasli masz kase to najlepszy jest enermax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 te dwa zasilacze są swoim przeznaczeniem różne. do komputera w domu, typowe zastosowania + oc lepszym wyborem jest sirtec czemu ? bo zwykle zuzywa sie wiecej 3,3v i 5v niz 12v i nikomu (wierzcie na slowo, sam mam duzo rzeczy na 12v i po podliczeniu nie zuzywam nawet 20a) tyle jest nie potrzebne... za to 3.3v i 5v to sie przyda a tego wiecej w sirtecu. co do tego czy sirtec sam w sobie gorzej robi zasilacze od enermaxa... ja tu moglbym dyskutowac caly dzien ;) ale nie o tym topic. moj wybor tu - sirtec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 jesli masz kase to dlaczego nie mialby to byc Enermax :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 droższe nie znaczy lepsze - masz tu bardz odbry przykład... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...