Gość Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Witam. Ostatnio złożyłem pełny zestaw komputerowy i chcę znać opinię innych na jego temat. https://www.morele.net/inventory/info/Pr3mHv/ Mam 3 pytania: Czy Corsair Vengeance LPX zmieści się pod Grandisem 2? Mogę dokupić SSD jak dozbieram czy lepiej postarać się i dołożyć do SSD na start? O ile mniej więcej stanieje GTX 1070? Jak na razie budżet przekroczony o 175 zł. Zawsze mógłbym nieco dołożyć ale wolę się trzymać wyznaczonej kwoty. Z góry dzięki za pomoc ;) Edytowane 15 Marca 2017 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull3tproof Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Widzę w tym zestawie szaleńczą pogoń za wydajnością. Niby sporo kasy, ale zabrakło SSD, zasilacz też nie jest najwyższych lotów. Zważywszy, że będziesz grał na monitorze 1080P/60Hz, to chyba rozsądniej byłoby ograniczyć się jednak do RX480/GTX1060. Pieniądze zaoszczędzone na karcie rozdysponowałbyś lepiej w resztę podzespołów. Edytowane 17 Marca 2017 przez Bull3tproof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 Widzę w tym zestawie szaleńczą pogoń za wydajnością. . i o to chodzi bo ssdeka dokupi później Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...